OM KUBEN VENTILATION

Innovation - Miljö - Flexibilitet

Kuben Ventilation AB är ett innovativt och expansivt företag. Vi sätter en ära i att vara mycket flexibla för att kunna anpassa oss och våra produkter enligt kundens önskemål.

Fabrik och kontor i Dalarna

All vår produktion sker precis här i Vassbo, mitt emellan Falun och Borlänge, i hjärtat av Dalarna alldeles intill den ljuvliga sjön Lilla Aspan. Våra konstruktörer konstruerar, ritar och tar fram nya ventilationsaggregat på kontoret och sedan börjas de tillverkas på beställning i vår fabrik i huset bredvid. Fabriken, lagret och tillverkningen har växt och byggts ut allt eftersom vi som verksamhet har vuxit. Det samma gäller kontoret som gjort rum för fler kontor för mer personal för att kunna fortsätta leverera marknadens tystaste och främsta ventilationsaggregat.

Kuben-fabrik-3.jpg
Kuben Ventilation-HD

Kuben Ventilation-HD

Spela video

Kan du inte se filmen? Prova att uppdatera din webläsares version av Adobe Flash Player här.

BISNODE

 

Bisnode har bedömt Kuben Ventilation AB med God kreditvärdighet sedan 2012.

År 2017 fick Kuben Ventilation AB högsta kreditvärdighet.

AAA - är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få. 

Det kräver att aktiebolaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

 

 

www.bisnode.se

VALUATION

 

Kuben Ventilation AB är värderade med Trippel-V av Valuation.

 

Valuation Företagsvärderingar i Sverige är specialiserat på företagsvärderingar med inriktning mot små och medelstora företag.

Kuben Ventilation AB tillhör de ca 8% bäst presterande aktiebolagen i Sverige.

 

 

 

www.valuation.se
Guldsigill - 2018.png

KVALITETSPARTNER

 

Kuben Ventilation är certifierade av Kvalitetspartner. Denna certifierng visar på att Kuben Ventilation som företag är välskött och pålitligt. Som konsument eller leverantör kan du lita på att företag med Kvalitetspartners guldsigill är långsiktigt stabila och seriösa.

Kvalitetspartners guldsigill är en stark trygghetssymbol med hög kännedom som gör företaget till en attraktiv partner för såväl kunder som leverantörer.

 

www.kvalitetspartner.se
superforetagslogga2018_EDITED.png

SUPERFÖRETAGEN

 

För att nå status som Superföretag måste företaget behärska mångkampens alla inslag. Superföretagen har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.

Det är bara Kuben Ventilation och 727 andra företag som klarat av att leva upp till de mycket höga krav som ställs för att få titulera sig Superföretag och därmed hamna på 2018 års lista. Det innebär att Kuben Ventilation presterar bättre än 99,998% av Sveriges alla företag.

www.bisnode.se
Incert, C 1995[1088].png

INCERT

Kuben Ventilation är certifierade för kylarbeten enligt kommissionens förordning EU nr 2015/2067 av den 17 november 2015 och enligt Förordningen om fluorerade växthusgaser SFS 2016:1128.

Kuben Ventilation är certifierade i Kategori 1.

 

 

 

 

www.incert.se